Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelDalfsen

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Voorjaar bij Dorcas Winkel Dalfsen

Voorjaar bij Dorcas Winkel Dalfsen

DALFSEN – Het begin van de lente. Mensen genieten van de eerste zonnestralen en voorjaarsbloemen gaan bloeien. Hoewel het af en toe nog wel wat koud is gaat Dorcas Winkel Dalfsen zich al vast voorbereiden op het voorjaar met de nieuwe voorjaarsmode. De dikke winterkleding heeft plaats gemaakt voor de nieuwe collectie voorjaarskleding zoals o.a. shirts, blazers, jurken, rokken en broeken.Wat zijn de trends dit voorjaar, de mode wordt absoluut vrouwelijker. Roze, blauw, groen, zwart alles komt voorbij, veel zwart-wit, prachtige nieuwe modellen dus voor elke wat wils.
Ook zijn er al heel wat voorjaarsschoenen te koop. Hoge hakken komen weer in de mode . Plateauzolen en sleehakken zijn verder ook nog steeds in. Het ziet er weer heel vrolijk uit. Vanaf woensdag is dit allemaal te zien en te koop.
Als je dit seizoen nieuwe kleding nodig hebt, kijk dan eens bij Dorcas Winkel Dalfsen. Dat is goed voor uw portemonnee en goed voor de allerarmsten in de wereld.
En hebt u nog goede kleding liggen, ook voor inbreng kunt u tijdens de openingstijden terecht aan de Wilhelminastraat 60. Goede verkoopbare kleding wordt in de winkel gehangen en wordt het niet verkocht dan gaat het naar Dorcas-hulpprojecten waar nog steeds ernstig gebrek aan kleding is. Ook andere goederen zijn zeer welkom. Met elkaar kunnen we ons in Dalfsen inzetten voor onze armste naasten in de wereld die het zo broodnodig hebben. Helpt u mee om te helpen??

Openingstijden op woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 uur – 16.00 uur
Dorcas Winkel Dalfsen
Wilhelminastraat 60 DALFSEN

Bijbehorende Foto's

depositphotos5508769xs

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer