Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelDalfsen

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Herfstcollectie

Herfstcollectie

Ja, we weten dat het nog zomer is maar toch heeft Dorcas Winkel Dalfsen alvast de herfstcollectie 2016-2017 voor u in de winkel gehangen! De vrijwilligsters hebben met zorg mooie kleding uitgezocht in allerlei modekleuren. Zo hangt er nieuwe kleding en kleding die eruit ziet als nieuw. Als we nu naar deze herfstcollectie kijken dan zien we dat er hele leuke items tussen zitten. De collectie is heel breed en de nieuwe mode kleuren hangen er allemaal tussen.

 Blauwtinten spelen een belangrijke rol deze herfst. Blauw is de kleur van de lucht en staat net als Dorcas voor kalmte en vertrouwen. Ook is het aantal van-top-tot-teen-zwarte outfits opvallend groot. Zwarte kleding, zwarte laarzen, alles zwart. Naast de winterkleuren zwart, bruin en grijs zie je deze winter veel lila en roze tinten, en rood, paars en mosterdgeel zijn ook echte trendkleuren. De mode wordt wijder en langer, rokken net boven of op de knie, ja zelfs onder de knie en tot halverwege de kuit en soms zelfs nog langer. Ook zijn dit seizoen de fijngebreide coltruien weer terug en kragen zijn soms echte blikvangers. Er ligt sowieso veel nadruk op de nek en hals. Je ziet veel cols, sjaaltjes maar ook sieraden die nauw om de hals sluiten.

 En hebt u tussen dit alles een mooie outfit uitgezocht dan zijn er ook schoenen of laarsjes en een bijpassend tasje en sieraden uit te zoeken. Het modebeeld van de schoenen: bijvoorbeeld platte veterschoenen of instappers. Ook pumps, mooie enkellaarsjes, zowel op platte als op stabiele hakken blijven belangrijk dit seizoen.

 Nu bent u zeker ook nieuwsgierig geworden! Een mooie ontwikkeling bij Dorcas Winkel Dalfsen is dat veel klanten zich graag laten adviseren en een vrijwilligster vragen om even mee te kijken. Vanaf zaterdag verwachten ze u weer in de winkel en zullen u zeker willen adviseren.

 Na uw aankoop kunt u nog even gezellig napraten aan de koffietafel onder het genot van een kopje koffie of thee. En als blijk van waardering mag u een kleine gift deponeren in de fooienpot die op tafel staat, ook voor het goede doel.

 Met uw aanschaf ondersteunt u het nieuwe project van Dorcas Winkel Dalfsen in de regio Makueni in Kenia. Dorcas heeft de handen ineengeslagen met de bevolking en een lokale partnerorganisatie om armoede in Makueni te bestrijden. Er wordt bijvoorbeeld onderwijs gegeven over gezondheid en klimaatverandering en er worden ook vaktechnische cursussen gegeven. Zo leren mensen onder andere hoe ze hun landbouw ef¬fectiever kunnen inzetten ondanks de toenemende droogte, zodat er toch voldoende eten is in de regio.

 Openingstijden op woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 uur – 16.00 uur

Dorcas Winkel Dalfsen

Wilhelminastraat 60

7721 CJ Dalfsen

Telefoon: 0529-466055

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer