Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelDalfsen

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Herinrichting Dorcas Winkel Dalfsen

Koopjes wegens herinrichting Dorcas Winkel Dalfsen. Dorcas Winkel Dalfsen heeft plannen gemaakt om de winkel te herinrichten. Er gaat van alles veranderen en daarom begint de Dorcaswinkel met aantrekkelijke koopjes aan te bieden. Houdt het dus goed in de gaten want u zult verbaasd zijn wat er allemaal in de winkel wordt aangeboden. 

En stukje bij beetje zult u de veranderingen kunnen waarnemen de komende tijd. Deze week kunt u 15 boeken kopen voor €7,50 inclusief een big shopper van Dorcas. Houdt u van lezen, wees er dan snel bij want het geldt alleen voor de boeken in de boekenkasten die daarvoor door middel van een affiche aangegeven worden. Ook deze week een kledingactie: afgeprijsde kleding voor €1,00 De opbrengst van deze acties is voor het goede doel. Dorcas Winkel Dalfsen werkt speciaal voor een project in Kenia om de armoede in Makueni te bestrijden. Er wordt bijvoorbeeld onderwijs gegeven over gezondheid en klimaatverandering en er worden ook vaktechnische cursussen gegeven. Zo leren mensen onder andere hoe ze hun landbouw ef¬fectiever kunnen inzetten ondanks de toenemende droogte, zodat er toch voldoende eten is in de regio.

Openingstijden op woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 uur – 16.00 uur Dorcas Winkel Dalfsen Wilhelminastraat 60 7721 CJ Dalfsen Telefoon: 0529-466055

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer