Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelDalfsen

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Herinrichting Dorcas Winkel Dalfsen voortgang

DWD herinrichting voortgang

Dorcas Winkel Dalfsen heeft de eerste stappen gezet van het herinrichtingsplan voor de winkel. De koffiehoek heeft een nieuwe plek gekregen in de hoek naast de voordeur. Alle klanten die een aankoop doen mogen hier gratis koffiedrinken. Een kleine bijdrage in de fooienpot voor het goede doel wordt wel op prijs gesteld. Met vereende krachten hebben de vrijwilligers de eerste stelling met boeken naar de benedenverdieping gebracht en de stelling met glas- en aardewerk naar boven. Veel dozen met boeken, glas en aardewerk moesten versleept worden over de trap. Maar uiteindelijk: een mooi resultaat.

Ook de kledingstellingen hebben een nieuwe indeling gekregen en zijn opnieuw ingericht, de eerste voorjaarscollectie hangt nu in de winkel. Een nieuw seizoen, met nieuwe kleren en wij mogen je het u laten zien op woensdag als de winkel weer open gaat. Daartussen een stelling met modieuze schoenen die de kledingstelling onderbreekt zodat u uw outfit compleet kunt maken.

En omdat alles zo voorspoedig verloopt met de veranderingen deelt u als klant mee in de vreugde: ? Deze week alle speelgoed voor de helft van de prijs. ? Alle cd’s, dvd’s en lp’s voor de helft van de prijs. ? Maar ook alle schoenen voor de helft van de prijs. Kom gerust even kijken om te zien hoe het gaat worden. Het is nog lang niet klaar maar de winkel blijft open op de bekende openingstijden: woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 – 16.00 uur. Dorcas Winkel Dalfsen Wilhelminastraat 60 7721 CJ Dalfsen Telefoon: 0529-466055

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer