Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelDalfsen

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Sponsoren Dorcas

Sponsoren Dorcas

Bouwbedrijf Van Pijkeren sponsort Dorcas Winkel Dalfsen. Er zijn weer flinke stappen gezet in het herinrichtingsplan van de winkel. Voor de huishoudelijke artikelen zijn nu stellingen ingericht op de bovenetage en alle boeken zijn nu naar de benedenverdieping verhuisd.

 

Het hout voor zeventien meter  aan kasten is gesponsord door Bouwbedrijf van Pijkeren. De kasten zijn gemaakt  in de hallen van het bouwbedrijf door diakenen van  GKv-West. De vloer is aangepast door Bartels Woningstoffering die zich met zijn zoon ook belangeloos inzette voor het goede doel.

 

Ook door de vrijwilligers van Dorcas is de afgelopen weken enorme inzet getoond. Meerdere dagen werd er gewerkt aan de herinrichting. Er is nog wel wat af te werken maar het meeste werk van het  plan is klaar. Het bestuur van Dorcas Winkel is erg blij met de nieuwe indeling en wil Bouwbedrijf Van Pijkeren dan ook van harte bedanken voor deze sponsoring. Ook is een woord van dank op zijn plaats voor de belangeloze hulp van alle medewerkers en vrijwilligers.

 

Al het werk is natuurlijk voor het goede doel: Dorcas Winkel Dalfsen werkt speciaal voor een project in Kenia om de armoede in Makueni te bestrijden. Er wordt bijvoorbeeld onderwijs gegeven over gezondheid en klimaatverandering en er worden ook vaktechnische cursussen gegeven. Zo leren mensen onder andere hoe ze hun landbouw effectiever kunnen inzetten ondanks de toenemende droogte, zodat er toch voldoende eten is in de regio.

 

Kom gezellig langs om te kijken hoever we zijn gevorderd met de herinrichting. De koffie staat altijd klaar en bij een aankoop mag u gratis koffiedrinken aan de gezellige koffietafel waar u ook anderen kunt ontmoeten.

 

Dorcas Winkel Dalfsen

Wilhelminastraat 60

7721 CJ Dalfsen

Telefoon: 0529-466055

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer