Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelDalfsen

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Actie voor Syrische vluchtelingen

Actie voor Syrische vluchtelingen

DALFSEN – Dorcas: samen in actie voor de Syrische vluchtelingen. Dorcas Winkel Dalfsen doet mee aan de landelijke actie voor de Syrische vluchtelingen. In de actieweek van 18 t/m 22 december kunnen de Dorcaswinkels een bijdrage leveren door het verkopen van lichtjes van hoop (waxinelichtjes) en Brownie koekjes.

 De opbrengst komt ten goede aan het werk van Dorcas onder Syrische vluchtelingen Libanon in Syrië.

Bij de kassa staan vanaf 16 december de koekjes en waxinelichtjes te koop voor €1. De opbrengst wordt in een speciaal daarvoor bestemde bus gedaan die ook bij de kassa geplaatst wordt en waarin u ook extra giften kunt doen. Door hieraan mee te doen ondersteunt Dalfsen de landelijke actie voor Syrische vluchtelingen.

Dorcas, EO- Metterdaad, Kerk in Actie en Wordl Vision vragen in december gezamenlijk aandacht voor Syrische vluchtelingen. Want zes jaar oorlog heeft Syrië in puin achtergelaten. En deze kerst zijn meer dan 11 miljoen Syriërs nog steeds op de vlucht. Toch klinken vanuit de puinhopen steeds vaker verhalen van hoop. Verhalen van mannen en vrouwen die teruggaan en hun huis, winkel of kerk weer opbouwen. Van kinderen die hopen op een nieuw, veilig huis. Die mannen, vrouwen en kinderen hebben jou nodig. Want met alleen hoop kunnen zij geen huizen bouwen, scholen oprichten en kerken restaureren. Steun deze kerst Syrische vluchtelingen, zodat zij hun hoop werkelijkheid kunnen maken. Kijk op dorcas.nl/syrie.

U kunt ook bijdragen door mee te doen aan de actie Aan tafel. In ons leven neemt de tafel een centrale plek in, daar ontmoeten wij elkaar bij dagelijkse dingen zoals eten. Graag willen we je uitdagen om aan tafel te gaan met vrienden, familie of je Bijbelkring om zo samen Syrische vluchtelingen te ondersteunen. Doe je mee?

Kijk op dorcas.nl/aantafel.

 

Bron: Dalfsennet

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer