Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelDalfsen

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Electropoint Verhoeven sponsort LED TL verlichting!

Electropoint Verhoeven

De plaatselijke winkel Electro Point Verhoeven heeft de Dorcaswinkel gesponsord door het vervangen van de TL buizen voor energiezuinige LED lampen. De Dorcas winkel, die werkt voor de allerarmsten in de wereld, is heel blij met deze sponsoring want hierdoor is de winkel in staat om te bezuinigen op de hoge energierekening. 

Deze bezuiniging komt vanzelfsprekend weer ten goede aan het goede doel. Electro Point Verhoeven is al bijna 85 jaar dé specialist op het gebied van elektronica. Een winkel waar service en klantvriendelijkheid nog heel hoog in het vaandel staan.

Deze energie zuinige lampen geven mooi egaal licht waardoor de nieuwe mode die deze week in de winkel gehangen is extra mooi uitkomt.

Dameskleding

Er zijn veel tegenstellingen dit voorjaar in de mode. Romantisch, maar ook juist functionele kleding vanwege hun comfort. Blauw en groen is helemaal in. Felle kleuren, maar ook pasteltinten. Was de denim vooral licht van kleur, nu lijkt de trend donkerder te worden. De lengte van rokken en jurken varieert en alles kan eigenlijk.

Herenkleding

De broek en blouse blijven tijdloos, voor de mannen die zich graag netjes kleden is er een blazer of het kostuum, in één kleur of met een gestreept dessin. Truien, vesten en shirts zijn er ieder seizoen.

Kinderkleding

Ook de kinderkledingcollectie is helemaal vernieuwd. Bent u al eens op de bovenverdieping geweest, hier is een gedeelte ingericht voor kinderen, zoals kleding, schoenen, baby artikelen en speelgoed.

 

Openingstijden: woensdag, donderdag en zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Dorcas Winkel Dalfsen, Wilhelminastraat 60, Dalfsen

 

Bron: Dalfsennet

Bijbehorende Foto's

electropoint-verhoeven

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer