Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelDalfsen

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Dorcas Winkel Dalfsen 5 jaar!

Dorcas Winkel Dalfsen 5 jaar!

Dorcas Winkel viert feestelijk eerste lustrum

 

DALFSEN – Op 22 september 2018 viert Dorcas Winkel Dalfsen dat de winkel vijf jaar geleden geopend is. Met een Pakistaanse muziekgroep, een proeverij van wereldgerechten en mooie kortingen wordt het eerste lustrum van deze kringloopwinkel feestelijk gevierd. De opbrengst van deze dag komt, net als altijd, ten goede aan de allerarmsten van deze wereld.

De Dorcas Winkel Dalfsen is tijdens de feestdag op 22 september open van 10.00 tot 16.00 uur. Er is voor iedere klant koffie met iets lekkers. Om het extra feestelijk te maken komt er na de middag een Pakistaanse groep om muziek te maken en worden tussen 12.00 en 14.00 uur wereldgerechten uit diverse landen geserveerd die door dorpsgenoten gemaakt  zijn. Daarnaast is er een grabbelton voor kinderen en volwassenen. De vrijwilligers hopen dat er veel mensen naar de winkel komen om het jubileum met hen te vieren.

 

In de zomer van 2013 is het gelukt om in Dalfsen een Dorcas Winkel te vestigen. Bij deze kringloopwinkel komt de opbrengst ten goede aan de allerarmsten. Mensen doneren goederen in plaats van geld. De goederen die er aangeboden kunnen worden variëren van dames-, heren- en kinderkleding  tot kleine meubels en van huishoudartikelen, speelgoed etc. Met de opbrengst worden projecten gesteund. Er zijn al meerdere projecten gesteund, op dit moment zijn dat projecten in Kenia. Op 22 september wordt in Dalfsen een Dorcas informatiestand bemand door medewerkers van Dorcas van de afdeling Landen. Zij kunnen klanten alles vertellen over de projecten in Kenia.

 

Bron: Dalfsennet

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer