Naar Dorcas.nl
Dorcas winkelDalfsen

Help Dorcas Helpen

Word donateur Word donateur
Kom in actie voor de allerarmsten! Doneer online of bel 0228 59 59 00

Nieuwe Dorcas Bus voor de vrijwilligers

Voortaan met meer gemak uw spullen halen en brengen!

Nieuwe bus Dorcas - Foto: eigen geleverde foto
 
Foto: eigen geleverde foto

Nieuwe bus Dorcas

 

DALFSEN – Dorcas Winkel Dalfsen presenteert nieuwe bus op eerste lustrumfeest. Zaterdag 22 september 2018, de dag dat Dorcas Winkel Dalfsen feestelijk vierde dat de winkel vijf jaar bestaan heeft, is de nieuwe Dorcasbus gepresenteerd aan de vrijwilligers en klanten.

 

Voorzitter Ton Schoenmaker overhandigde chauffeur Henk Kanis de sleutel en samen reden ze de bus met laadklep voor aan de Wilhelminastraat om de vrijwilligers te verrassen. Ze werden uitbundig door hen toegejuicht.

De dag stond in het teken van het feest rondom eerste lustrum. De winkel was versierd, er was koffie met taart voor iedere klant. Rond het middaguur werden er gerechten bezorgd die klaar waren gemaakt door nieuwe dorpsgenoten uit de Congo, Marokko en Pakistan. Vrijwilligers en klanten mochten genieten van deze heerlijke gerechten terwijl een buitenlandse muziekgroep zorgde voor een gezellige sfeer. Er waren grabbeltonnen en gratis knuffels voor kinderen, ook kon men zich laten opmaken.

Siebrand Wierda (manager Community en Resources Mobilisation) van Dorcas Andijk benaderde klanten om over het werk van Dorcas te vertellen. Hij heeft veel mooie gesprekken kunnen voeren. Bloemen werden aangeboden o.a. door Andijk. En er was veel belangstelling van klanten die Dorcas een warm hart toedragen. Mooie kortingen op meubels, elektra en speelgoed zorgden samen met een zeer goede kledingverkoop voor een fantastische omzet. En dat alles voor het goede doel: hulp verlening aan de allerarmsten in Kenia.

 

Bron: Dalfsennet

nieuws archief

Rekeningnummer NL04 RABO 0106 2500 00 | KvK-nummer 41236410 | Disclaimer